Microsoft Security Copilot: umelá inteligencia v kybernetickej bezpečnosti

Microsoft oznámil spustenie novej služby na rýchlu detekciu a reakciu na hrozby, a tiež lepšie pochopenie celkového prostredia hrozieb.

Bezpečnosť v online priestore je dlhodobo závažným problémom, ktorý ohrozuje nielen firmy a dôležité spoločnosti, ale aj bežných ľudí. Vo svete dochádza k 1 287 útokom na heslá za sekundu.

Podľa viceprezidenta spoločnosti Microsoft Security vedieme príliš často asymetrický boj proti neúprosným a sofistikovaným útočníkom. "S bezpečnostným Copilotom posúvame rovnováhu síl v náš prospech. Security Copilot je prvý a jediný generatívny bezpečnostný produkt  AI,  ktorý umožňuje obrancom pohybovať sa rýchlosťou a rozsahom AI",  povedal viceprezident Vasu Jakkal. 

Security Copilot zjednoduší komplexnosť a rozšíri schopnosti bezpečnostných tímov tým, že zhrnie a pochopí informácie o hrozbách, pomôže obrancom filtrovať nepotrebné vnemy webovej prevádzky a identifikovať škodlivú aktivitu.

Security Copilot sa natívne integruje s rastúcim zoznamom produktov zabezpečenia od spoločnosti Microsoft, ako sú Sentinel a Defender, aby pomohol vytvoriť komplexné prostredie v rámci celého programu zabezpečenia. Microsoft Security Copilot je momentálne k dispozícii prostredníctvom verzie Private Preview. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu