Microsoft predstavil vymeniteľné kryty pre Xbox Series X

Vymeniteľné kryty už nie sú len dávnou devízou mobilov, ale postupne prichádzajú aj na herné konzoly. Po PS5 dostáva možnosti prispôsobenia aj Xbox Series X.

farebné kryty na PS5 a svoje riešenie v tomto smere aktuálne predstavil aj Microsoft. Týka sa Xboxu Series X, ktorý si odteraz budete môcť prispôsobiť. Ponuka je však zatiaľ skromná a zahŕňa dvojicu úvodných motívov. Prvý je venovaný očakávanej sci-fi hre Starfield, ktorá vychádza v septembri. 

Kryt však bude dostupný až o mesiac neskôr a dá sa zladiť s predstaveným ovládačom na motívy hry. Druhý vymeniteľný kryt nesie názov Mineral Camo a ponúka obľúbený vojenský vzor ladený do modra a biela. 

Dá sa očakávať, že ďalšie dizajny budú pribúdať postupne. Microsoft k tomu dodáva, že kryty sú vyrobené z pevných panelov. Povrch pokrýva špičková tkanina a sú navrhnuté tak, aby dokonale sadli na každý Xbox Series X. 

Zatiaľ predstavená dvojica krytov sa už dá predobjednať. Novinky sú však v čase písania článku dostupné zatiaľ len na českom Microsoft Store. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu