Marvel's Spider-Man 2 dostáva špeciálnu edíciu PS5 a príbehový trailer

Očakávaná hra vyjde exkluzívne na konzole PlayStation 5 už 20. októbra 2023. Počas panelu Comic-Conu v San Diegu prezradili Insomniac Games o chystanej hre nové informácie. Hrozba Venoma a symbionta bude jednou z najhrozivejších výziev, ktorým budú dvaja Spider-Mani čeliť.

Panel odštartoval novým trailerom, ktorý poodhalil príbeh očakávanej hry. Keď Kravenovi lovci dorazia do mesta, začína tým záhada, prečo tam sú a koho a čo lovia. Zatiaľ čo sa Spider-Mani a MJ hlbšie zaoberajú Kravenovými motiváciami, symbiont začíta ohrozovať marvelovský New York a všetkých, na ktorých im záleží.

V novom traileri si môžete všimnúť, ako má nový čierny oblek vplyv na Peterovu osobnosť aj schopnosti a ako ovplyvňujú jeho vzťahy s Milesom, MJ a Harrym. V hre pribudli nové miesta New Yorku, budete môcť preskúmať Brooklyn a Queens, prehupnúť sa cez East River a debutuje tu aj ikonický Coney Island. Nový trailer ponúkne aj bližší pohľad na monštruózneho Venoma. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte PlayStation Blog.

Panel zakončilo uvedenie bundle konzoly PS5 Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition s motívmi hry. Predpredaj Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition PS5 Console Bundle, rovnako ako PS5 Console Cover Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition, PS5 Digital Edition Console cover Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition a DualSense Wireless Controller Marvel’s Spider-Man Limited Edition, začne 28. júla 2023 u vybraných predajcov.  

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu