Lokálne uvedenie Huawei Mate 50 Pro prebehne 5. októbra

Pred týždňom mala na domácom čínskom trhu premiéru nová séria smartfónov Mate 50 a začiatkom októbra príde na náš trh najvyšší model s prívlastkom Pro. Tešiť sa máme aj na ďalšie produkty.

Na oficiálnej facebookovej stránke Huawei pribudol príspevok, ktorý prezrádza príchod top modelu Huawei Mate 50 Pro do nášho regiónu. Prebehne 5. októbra a aj keď je oznam v českom jazyku, dá sa predpokladať, že rovnaký termín bude platiť aj pre slovenský trh, keďže stránku sprevádza názov  @HuaweiMobileCZSK.

Huawei Mate 50 Pro ponúka 6,7'' OLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a rozlíšením 1212 x 2616 bodov, čipset Snapdragon 8+ Gen 1 v 4G verzii a 4700 mAh batériu so 66 W nabíjaním.

Lákadlom je zostava fotoaparátov, pričom hlavný 50 Mpix sa pýši premenlivou clonou f/1.4 - f/4.0 a nechýba mu optická stabilizácia obrazu. 64 Mpix periskopický teleobjektív láka 3,5-násobným optickým a 100-násobným digitálnym priblížením. 

Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe. Okrem smartfónu Mate 50 Pro predstaví Huawei 5. októbra aj ďalšie produkty. Aké, to zatiaľ neprezradil. 

Zdroj: facebook.com/@HuaweiMobileCZSK

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu