Lístok na vybrané spoje verejnej dopravy si kúpite už aj cez Hopin

Mobilná aplikácia Hopin ponúka nákup cestovného lístka alebo možnosť zaplatiť za lístok bezhotovostne. Zatiaľ je novinky dostupná na vybraných spojoch SAD Dunajská Streda.

Pilotný projekt je realizovaný v spolupráci trnavskej župy a dopravcom SAD Dunajská Streda. Jednoduché cestovanie s elektornickým cestovným lístkom si môžete vyskúšať na trase Gabčíkovo – Šamorín – Bratislava. 

Hopin by uvítal, keby sa v budúcnosti pridali aj ďalšie podniky. Riešenie od Hopinu využíva vlastný hardvér, ktorý je možné inštalovať do ktoréhokoľvek prostriedku verejnej dopravy – či už je to autobus, trolejbus alebo električka. 

Prepravca pritom nemá s prevádzkou a údržbou systému žiadne dodatočné starosti. O všetko sa postará Hopin, vrátane inštalácie terminálu, školenia vodičov, údržbu a servis. Cestujúci, ktorí nemajú nainštalovanú aplikáciu Hopin, môžu na termináloch platiť bezkontaktne platobnou kartou, smartfónom alebo hodinkami. 

Za cestovný lístok je možné zaplatiť aj cez dobitý kredit v mobilnej peňaženke, a to kedykoľvek, dokonca aj tesne pred nástupom do prichádzajúceho autobusu. 

V aplikácii vidíte polohu autobusu, a tak viete zistiť, či spoj náhodou nemešká, prípadne či vám neušiel. Stiahnete si ju v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu