LG Velvet prichádza na Slovensko

LG sa po dlhšom čase pripomína svojim fanúšikom novinkou, ktorá má odštartovať novú éru. Model vyššej strednej triedy ponúka v elegantnom dozajne takmer všetko podstatné.

Krátko po štarte predaja na domácom kórejskom trhu prichádza LG Velvet aj do Európy, pričom nevynechá ani slovenské obchody. Ešte pred oficiálnym uvedením lákal výrobca na dizajn novinky, ktorý mal odlíšiť LG Velvet od konkurencie. 

Nový 3D Arc Design poskytuje symetrické hrany a jemne zakrivené rohy, čo má napomáhať pohodlnému držaniu v ruke. Tak, ako sme u prémiových modelov LG zvyknutí, konštrukcii nechýba odolnosť voči vode, prachu a nárazom. Disponuje certifikáciou IP68 aj vojenským štandardom MIL-STD 810G. 

Kompozícia trojice fotoaparátov na zadnej strane je harmonicky usporiadaná v zostupnom poradí podľa veľkosti, čo má evokovať padajúce dažďové kvapky. Zadné trio tvorí hlavný 48 Mpix snímač, za širokouhlým objektívom je 8 Mpix senzor a 5 Mpix fotoaparát poslúži na rozostrovanie pozadia. V malom výreze 6,8-palcového P-OLED displeja je ukrytá 16 Mpix predná kamera. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset Snapdragon 765G s podporou 5G sietí, 6 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami. Podrobnosti o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe

Odporúčaná cena LG Velvet je stanovená na 599 eur. Niektorí predajcovia ponúkajú pri predobjednávkach ako darček prídavný kryt Dual Screen v cene 199 eur. Naskladnenie sa očakáva koncom júna. 

Špeciálny kryt vytvorí z obyčajného smartfónu zariadenie s dvomi obrazovkami. Duálne zobrazenie využijete pri bežnej práci, hraní hier, multitaskingu aj písaní textu. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu