LG Velvet dostane Snapdragon 765G

Výrobca na svojom YouTube účte zverejnil krátke video, ktoré ukazuje zatiaľ nepredstavený smartfón zo všetkých strán. Dozvedeli sme sa aj použitý čipset a či dostane 3,5 mm jack.

O pripravovanej novinke novej línie LG Velvet sme vás informovali už viackrát. Začiatkom apríla výrobca prezradil, že nový rad ponúkne minimalistický dizajn, Raindrop kameru a 3D Arc Design so symetrickými krivkami. Tri zadné fotoaparáty budú zoradené zostupne podľa veľkosti, čo má evokovať padajúce dažďové kvapky.

Neskôr LG zverejnilo aj názov Velvet, teda zamat. Má v zákazníkoch evokovať jemnosť a mäkkosť, čo majú byť dve kľúčové vlastnosti dizajnu nového telefónu. 

Teraz na YouTube pribudlo krátke video, ktoré výrobca ukazuje dizajn novinky v celej kráse, vrátane farebných verzií. Dozvedeli sme sa aj čo-to o výbave. 

Z videa vyplýva, že nový smartfón dostane zaoblený displej s malým otvorom na prednú kameru a štyri hardvérové tlačidlá po stranách.V hornej stene je umiestnený šuplík na SIM kartu, v spodnej stene vidno USB-C konektor, reproduktor a 3,5 mm jack. 

Na zadnej strane sa nachádza spomínaná trojica fotoaparátov, snímač odtlačkov nevidno ani v bočnej stene, dá sa tak očakávať, že bude integrovaný do displeja. 

Termín uvedenia novinky sme sa zatiaľ nedozvedeli. Neoficiálne zdroje spomínajú 15. máj. 

Zdroj. youtube.com/lg

Diskusia k článku:

sysell22.04.2020 - 08:33 Trvalý odkaz

naco tam davaju tez zahnuty displej? zvysuje to cenu a je to knicomu

Tomas22.04.2020 - 21:30 Trvalý odkaz

Sranda ako vsetci kopiruju (od Samsungu) zahnute displeje a diery v displeji. Huawei, Xiaomi, OnePlus, teraz uz aj Motorola a LG sa tiez pridalo so zahnutym displejom. Paradoxne ked Samsung na S20 modeloch od zahnuteho displeja takmer uplne upustil. Osobne sa mi to ako dizajnovy prvok velmi paci, aj ked je pravda, ze na funkcnosti to nijak neprida, skor naopak.

Matej22.04.2020 - 23:47 Trvalý odkaz

In reply to by sysell

ja dufam, ze bude do buducna dostatocny vyber telefonov bez zahnuteho displeja. Nechcem take zariadenie, jeden pad a je to rozsypane.

jarpo26.04.2020 - 07:19 Trvalý odkaz

In reply to by Tomas

Tak napriklad LG uz zahnute oled displeje vyraba pre inych vyrobcov telefonov nejaky ten rok, len do svojich telefonov ich vdaka bohu nedavali. Skoda tohoto kroku

Celá diskusia 4 príspevky