LG Tone Free - true wireless slúchadlá s UV dezinfekciou pri nabíjaní

Vylepšená verzia úplne bezdrôtových slúchadiel s kódovým označením FN6 ponúka unikátnu funkciu, ktorá ich počas nabíjania vydezinfikuje UV svetlom.

Prvá generácia slúchadiel LG Tone Free HBS-FL7 bola uvedená v minulom roku a prišla s UVnano nabíjacím puzdrom, ktoré pomohlo zbaviť slúchadlá baktérií. 

Nedávno firma priniesla novú verziu LG Tone Free s číselným označením FN6, ktorá ponúka nový dizajn a vylepšený zvuk s ambientným režimom. Počas prehrávania hudby tak dokážu prepúšťať zvuky z okolia. 

Rovnako ako predchádzajúcej generácii ani novinke nechýba nabíjacie puzdro s ultrafialovým svetlom, ktoré dezinfikuje slúchadlá a dokáže vraj zabiť 99,9 % baktérií. Novinkou je bezdrôtové nabíjanie. 

Na jedno nabitie majú slúchadlá vydržať šesť hodín prehrávania hudby, pri dobíjaní energie z puzdra sa výdrž predĺži na 18 hodín. Dotyková plocha na slúchadlách poslúži na ovládanie prehrávania, či aj na reguláciu hlasitosti, nemáme zatiaľ overené. Novinka zvládne jemné ošplechnutie vodou a nevadí jej ani pot. 

Predaj LG Tone Free HBS-FN6 štartuje na vybraných trhoch v júli, cena je stanovená na 149,99 britských libier. Na výber budú v bielej a čiernej farbe. 

Zdroj: lg.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu