LG Signature OLED T: jedinečný televízor s priehľadnou obrazovkou

Novinka LG bola uvedená na technologickej výstave CES 2024 a prináša nový dizajn, pri ktorom nemusíte riešiť veľkú čiernu placku, ktorá je v priestore miestnosti pri vypnutej TV.

Medzi novinkami, ktoré boli uvedené na CES 2024, nás zaujal nový televízor LG Signature OLED T. Za písmenom "T" sa zrejme ukrýva slovo transparentný, pretože presne toto ponúka OLED displej nového televízora. Vďaka priehľadnému OLED displeju dokonale splynie s prostredím.

LG OLED T ponúka 77-palcovú obrazovku a môžete ho umiestniť aj pri okne a pritom vám nebude zavadzať vo výhľade. Cez transparentný displej všetko uvidíte. Vďaka funkcii Always-On-Display (AOD) sa OLED T stáva aj priehľadným digitálnym plátnom na prezentáciu umeleckých diel, videí alebo vašich obľúbených fotografií.

K televízoru je dodávaný Zero Connect Box, ktorý využíva technológiu bezdrôtového prenosu obrazu a zvuku do televízora v 4K rozlíšení. Medzi boxom Zero Connect Box a televízorom OLED T tak nie sú žiadne káble.

OLED T si môžete postaviť voľne do priestoru, zavesiť na stenu alebo postaviť na stolík. V spodnej lište televízora si môžete v transparentom režime nechať zobrazovať upozornenia na správy, aktuálne informácie o počasí alebo názvy prehrávaných skladieb. 

Priehľadný displej získal na veľtrhu CES 2024 päť ocenení za inovácie, vrátane ocenenia Best of Innovation. Cena ani dostupnosť na globálnom trhu zatiaľ nebola ohlásená.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu