LG OLED TV ponúkajú hranie hier v 4K pri 120 Hz obnovovacej frekvencii

Najnovšia aktualizácia na televízoroch LG s Dolby Vision poteší najmä tých, čo radi hrajú hry na veľkej obrazovke.

Vďaka vylepšeným herným funkciám a používateľsky prívetivému ovládaniu sú prémiové televízory LG pripravené na ešte lepší zážitok z hrania hier. Aktuálne uvoľnený firmware vo verzii 03.15.27 zaisťuje LG OLED televízorom radu C1 a G1 na kompatibilných herných platformách ako prvým na svete podporu Dolby Vision HDR v rozlíšení 4K pri 120 Hz

Pribudla aj nová funkcia Game Dashboard - plávajúca ponuku na obrazovke podobná head-up displeju, ktorá je k dispozícii na všetkých televízoroch LG pre rok 2021 vybavených funkciou Game Optimizer. 

Novinka umožňuje rýchlo zobraziť nastavenie televízora a prepínať medzi rôznymi žánrami – Štandard, FPS, RPG alebo RTS. Bez nutnosti pozastaviť akciu. Taktiež sa zobrazuje stav ďalších aktivovaných režimov, ako je stabilizátor čiernej, nízka latencia a variabilná obnovovacia frekvencia (VRR). 

V júli obdržia aktualizáciu aj ďalšie prémiové modely televízorov LG pre rok 2021, ako sú OLED televízory radu Z1, QNED Mini LED radu QNED99 a NanoCell NANO99. Ďalšie modely z modelových radov 2021 a 2020 sú aktuálne testované na možnosť hrania hier s podporou Dolby Vision s obnovovacou frekvenciou 60 Hz alebo 120 Hz. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Miro16.07.2021 - 19:03 Trvalý odkaz

Oled po 2 a pol roku duchovia na obraze. Ďakujem ale viac už neprosím. Oled Tv má pekný obraz, neťahá vôbec oči, ale retencia obrazu je to, čo za tie peniaze nemôžem odpustiť.

Celá diskusia 1 príspevok