Lenovo Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i: Windows 10, LTE a podpora pre dotykové pero

Lenovo uviedlo dvojicu noviniek s odnímateľnou klávesnicou určenú pre prácu aj zábavu. Vďaka podpore LTE nemusíte byť odkázaní na Wi-Fi pripojenie.

Lenovo Yoga Duet 7i je prenosné zariadenie, ktoré v sebe kombinuje výhody tabletu a notebooku. Aj s puzdrom váži 1,16 kg. Odnímateľná Bluetooth klávesnica je podsvietená, čo oceníte pri písaní v zhoršených svetelných podmienkach. 

Klávesnica sa pripája cez pogo pin a umožňuje voliteľný pracovný režim s nastaviteľným stojanom pre ľahšie prezeranie, a prepínanie do režimu kreslenia pomocou dotykového pera Lenovo E-Color Pen. 

Zariadenie podporuje bezpečnejšie prihlasovanie tvárou prostredníctvom infračervenej kamery s Windows Hello.

Funkcie na snímanie prítomnosti od Glance by Mirametrix zasa pomáha chrániť vašu obrazovku pred ľuďmi, ktorí vám nazerajú cez plece a slúži aj na pozastavenie prehrávania videa, keď sa vzdialite. Ďalšou fičúrkou je presunutie obsahu z displeja na pripojený monitor iba otočením hlavy.

Yoga Duet 7i ponúka procesor Intel Core i5 10. generácie s grafickým procesorom Intel Iris Plus, Windows 10, 13'' IPS displej s 2K rozlíšením, až 16 GB RAM a až 1 TB úložisko. Na jedno nabitie dokáže pracovať takmer 11 hodín. 

Predaj Lenovo Yoga Duet 7i štartuje v júni 2020 za odporúčanú cenu od 1199 eur. Súčasťou balenia bude fóliové puzdro, klávesnica a aktívne pero. 

Lenovo IdeaPad Duet 3i má hmotnosť iba 860 gramov, takže je vhodný aj na cestovanie. Takisto ponúka odnímateľnú Bluetooth klávesnicu so stojanom a podporuje pero Lenovo Digital Pen pre rýchle zapisovanie poznámok. 

Je vybavený procesormi Intel Pentium, integrovanou grafikou Intel, systémom Windows 10 a Dolby Audio. Vyberať môžete zo štyroch režimov používania – režim tabletu, notebooku, režim kreslenia a free režim (režim viacerých displejov s oddelenou klávesnicou). 

Novinka ponúka 10,3'' IPS displej s Full HD rozlíšením, podporu pre LTE pripojenie, dva porty USB-C, 4 GB alebo  8 GB RAM a 128 GB úložisko. Batéria by mala na jedno nabitie vydržať 7 hodín používania.

Lenovo IdeaPad Duet 3i bude vrátane fóliového puzdra s klávesnicou k dispozícii od augusta 2020. Cena štartuje na sume 399 eur. Dotykové pero sa predáva osobitne. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu