Lenovo ThinkBook Plus: dva displeje a podpora pre dotykové pero

Novinka na slovenskom trhu ponúka dva displeje. Okrem farebného aj e-ink displej. V balení nájdete aj dotykové pero. (živé fotografie)

Novinka je určená kreatívnym a produktívnym používateľom, ktorí využijú funkciu dotykového pera aj tým, čo ocenia e-ink displej známy z čítačiek kníh. 

V zatvorenom stave môžete na 10,8'' displej písať a kresliť perom ako do papierového bloku. Keď niečo vytvoríte, môžete svoju prácu synchronizovať pomocou OneNote a ak pero práve nepotrebujete, pomocou magnetu ho prichytíte na bočnú alebo hornú stranu zariadenia. 

ThinkBook Plus samozrejme veľmi dobre poslúži aj ako tradičný notebook, takže máte dve zariadenia v jednom. Na matnom 13,3-palcovom displeji nájdeme Full HD rozlíšenie. Vďaka reproduktorom Harman Kardon a mikrofónom s certifikátom Skype, by ste mali mať počas videohovoru kvalitný zvuk. 

V režime Modern Standby môžete Lenovo Thinkbook Plus zobudiť z režimu spánku za menej než jednu sekundu a okamžite začať pracovať. Notebook je odolný voči poliatiu, vydrží extrémne teploty a zvládne aj vibrácie. 

Vo výbave toho najvyššieho modelu nájdeme 10. generáciu procesorov Intel Core, OS Windows 10 Pro, 16 GB operačnú pamäť RAM a 512 SSD kombinovaný s 32 GB pamäte Intel Optane. Nechýba Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB-C, 2 x USB 3.0 aj HDMI konektor. 65 W nabíjačka má ponúknuť až 10 hodín používania na jedno nabitie. Čítačka odtlačkov je integrovaná do vypínača. 

Lenovo ThinkBook Plus kúpite na Slovensku v konfigurácii s procesoorm Intel Core 5i, 8 GB RAM a 256 úložiskom za 1295 eur. Najvyšší model má cenovku približne 1550 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu