Lenovo pripravuje nadupaný herný smartfón. V Antutu trhá rekordy

Na novinku, ktorá by mala dostať názov Lenovo Legion láka aj banner so sloganom Game On. V AnTuTu benchmarku získala rekordné skóre, ktoré pokorilo hranicu 600 000.

Smartfóny tvoria najväčšiu časť herného segmentu. Preto nie je prekvapením, že mnohí výrobcovia poškuľujú po vlastných herných riešeniach. Jedno údajne pripravuje Lenovo, čo aktuálne dopĺňa menší únik. Novinka sa mala objaviť v AnTuTu benchmarku, kde prekonala skóre na úrovni 600 000 bodov, čo by bol nový rekord. 

Na internete sa objavili aj reklamné bannery so sloganom Game On, ktorý môže napovedať, že nejde o klasický top model, ale o osobitný model smartfónu, zameraného na hráčov. O výbave veľa nevieme, no bannery lakajú na Snapdragon 865 a 5G modem. Zrejme by sme mali čakať aj veľké množstvo pamäti RAM a úložisko v stovkách GB. 

Očakáva sa, že novinka by sa mohla volať Lenovo Legion. Hráči názov veľmi dobre poznajú, nakoľko ho Lenovo používa už dlhšie na scéne herných počítačov a notebookov. Výrobca by sa tak vydal podobnou cestou ako Asus, ktorý svoje herné smartfóny pomenoval skratkou ROG (Republic of Gamers), známou z PC scény. 

Zdroj: m.weibo.cn


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy15.02.2020 - 13:52 Trvalý odkaz

"V trhá Antutu rekordy" citat po sebe 😉

Nightmare16.02.2020 - 14:30 Trvalý odkaz

Nieco pre Stanleyho :D 😇

Celá diskusia 3 príspevky