Lenovo Legion Go - prenosná herná konzola s 8,8'' displejom a procesorom AMD Ryzen Z1 Series

Pripravovaná herná konzola, ktorá sa zmestí do tašky a zabavíte sa na nej takmer kdekoľvek, bude konkurentom napríklad pre ROG Ally. Zverejnené promo video odhaľuje dizajn i funkcie.

Leaker Evann Blass opäť predbehol výrobcu a zverejnil produktové video, ktoré odhalilo očakávanú novinku z hernej línie Legion. Prvé informácie kolovali internetom už začiatkom leta, no teraz si môžete pozrieť vlastnosti a možnosti vreckovej konzoly Lenovo Legion Go na videu.

Pôjde o prenosné herné zariadenie s 8,8-palcovou obrazovkou, QHD+ rozlíšením a 144 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá má po stranách odnímateľné ovládače, ako napríklad Nintendo Switch. 

Na zadnej strane sa nachádza stojan, ktorý využijete práve pri odpojení ovládačov. Na tele nebude chýbať slot na microSD kartu do veľkosti 2 TB, audio jack ani USB-C konektor. 

Zverejnené video potvrdilo, že srdcom konzoly bude procesor AMD Ryzen Z1 Series. O výdrž sa postará 49,2 Wh batéria. Spolu s novou konzolou prídu aj okuliare pre rozšírenú realitu Lenovo Legion Glasses ako voliteľné príslušenstvo. 

Dátum oficiálneho uvedenia zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: twitter.com/Evan Blass

Diskusia k článku:

Začať diskusiu