Legendárne Ninja korytnačky sa už čoskoro vrátia v novej hre na PC a konzoly

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge prinesie poctivú hrateľnosť zo starej školy, ktorú obohatí novými prvkami. Pôjde o klasickú bojovku žánru beat ’em up vo farebnom pixel artovom štýle, s podporou kooperácie až štyroch hráčov.

Ninja korytnačky boli kedysi známou retro arkádovkou, ktorá sa v priebehu 80. a 90. rokoch tešila obrovskej popularite. Práve na ňu chce nadviazať nová hra Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Pôjde o bojovku v pixel artovom štýle od štúdia Tribute Games, ktorá využije klasické mechaniky žánru beat ’em up. Ide vlastne o štýl hry, v ktorej prechádzate úrovňami a mlátite svojich nepriateľov buď sólo, alebo s vašimi priateľmi. 

Autori sľubujú poctivú hrateľnosť zo starej školy obohatenú o niektoré nové prvky. Novinka podporuje kooperáciu až štyroch hráčov súčasne a prináša nový príbehový režim. Čakať môžeme nielen známe postavy, ale aj lokality, kde nebude chýbať Manhattan. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge nechýbalo ani na tohtoročnom Gamescome, kde sme mohli vidieť novú ukážku hrateľnosti plnú bojov a rôznych kombo útokov. 

Nový trailer zároveň odprezentoval hrateľnú postavu známej novinárky April O'Neilovej. Konkrétny dátum vydania zatiaľ nie je známy. Očakáva sa, že Ninja korytnačky dorazia na naše obrazovky niekedy budúci rok na PC a konzoly. 

Zdroj: dotemu.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu