LawMate PV-PB20I - špiónska powerbanka so skrytou kamerou a Wi-Fi

Na slovenskom trhu sa začala predávať externá nabíjačka so 6800 mAh kapacitou, ktorej hlavnou funkciou nie je dobiť druhé zariadenie, ale nenápadne zhotoviť video vo Full HD rozlíšení.

Powerbanka PV-PB20I značky LawMate zaujme používateľov, ktorí sa z hocijakého dôvodu chcú hrať na špiónov. Disponuje integrovaným objektívom mikrokamery s priemerom len 2 mm, slotom na microSD kartu do veľkosti 128 GB aj Wi-Fi modulom.

Objektívu kamery si pri bežnom pozretí tela nabíjačky ani nevšimnete. V reálnom čase môžete streamovať Full HD videá na vzdiaľené sieťové zariadnie, napríklad mobilný telefón. Nastavenie nahrávania či zabezpečenie záznamu heslom je dostupné cez mobilnú aplikáciu určenú pre Android a iOS. 

Pomocou aplikácie môžete sledovať živý náhľad a vzdialene prehliadať zaznamenaný materiál. Nechýba automatický štart záznamu pri detekcii pohybu v zornom poli kamery (citlivosť automatického štartu je možné nastaviť v troch úrovniach) a predvoľba doby záznamu na jednu, dve alebo tri minúty. 

Úroveň rozlíšenia je vo Full HD 1080p, HD 720p alebo WVGA. V prípade nepretržitého záznamu a zaplnenia pamäťovej karty, sa starý záznam prepíše novším.

Powerbanka so skrytou kamerou PV-PB20I je na slovenský trh dodávaná prostredníctvom internetového obchodu spyhop24.cz za cenu 240 eur

Pozn. redakcie: Treba upozorniť, že tajne nahrávať druhého človeka bez jeho vedomia nie je vždy v súlade so zákonom a pokiaľ nahrávate vo verejnom priestore (prevádzka, kancelária), je potrebné priestor viditeľne označiť piktogramom kamery s upozornením o možnom náhravaní.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu