Lamax NoiseComfort ANC: Bluetooth slúchadlá s cenou pod sto eur

Náhlavné bezdrôtové slúchadlá ponúkajú za dostupnú cenu funkciu aktívneho potlačenia okolitých ruchov a výdrž až 50 hodín na jedno nabitie. Lákadlom je bohaté balenie.

Ak hľadáte Bluetooth slúchadlá, ktoré vám pri počúvaní hudby stlmia zvuky v kancelárii, MHD alebo vo vlaku, možno vás zaujme model Lamax NoiseComfort ANC.

Základné parametre:

Hmotnosť 260 gramov, Bluetooth 5.0, dosah do 15 metrov, podporované kodeky AAC, SBC, frekvenčný rozsah            20 Hz – 20 kHz, batéria 1050 mAh, výdrž až 50 hodín (26 h so zapnutým ANC), ovládanie tlačidlami, podpora hlasových asistentov. 

Obsah balenia:

Slúchadlá, odolné cestovné puzdro, nabíjací USB-C kábel, 3,5 mm audio kábel. adaptér do lietadla, dokumenty.

O kvalitu zvuku sa starajú kodeky AAC a SBC, kompatibilitu zabezpečí Bluetooth 5.0, ktoré pripojí slúchadlá až na vzdialenosť 15 metrov. Vďaka kovovému mostu cez hlavu sa nemusíte obávať prasknutia konštrukcie pri skladaní. Jemné polstrovanie oceníte pri dlhom počúvaní a dizajnové prvky z brúseného hliníka dávajú slúchadlám prémiovejší vzhľad. 

So zapnutou funkciou potlačenia okolitých ruchov (ANC) dokážu hrať 26 hodín, pri vypnutej sa výdrž predĺži až na 50 hodín. Doba nabíjania je približne tri hodiny a prebieha cez USB-C kábel. Súčasťou balenia je pevné puzdro, do ktorého si slúchadlá bezpečne uložíte i audio kábel, ktorý využijete, keď nebudete mať dostatok energie v batérii. Dokonca v ňom nájdete adaptér do lietadla na pripojenie k palubnému rozhraniu. 

Lamax NoiseComfort ANC v čiernom prevedení kúpite na Slovensku za cenu približne 70 eur.

Zdroj: lamax-electronics.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu