Kultový Crysis sa vráti v kompletnej remastrovanej trilógii už v polovici októbra

Crysis Remastered Trilogy prinesie všetky tri diely kultovej strieľačky, ktoré si majitelia nových konzol budú môcť vychutnať v dynamickom 4K a 60 snímkach za sekundu. Samozrejmosťou budú rôzne vizuálne vylepšenia a textúry vo vysokom rozlíšení.

Crytek v týchto dňoch oznámil, že kultový Crysis sa na naše obrazovky vráti už 15. októbra. Stane sa tak v Crysis Remastered Trilogy, ktorá sa bude predávať ako celok. Ak však nechcete všetky, Crysis 2 a  Crysis 3 si budete môcť kúpiť aj samostatne.

Hry vyjdu na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Switch. Konzoly dostanú aj fyzickú edíciu, na Switch prídu do obchodov hry separátne a PC hráči si ich budú môcť kúpiť cez Epic Games Store a Microsoft Store. 

Pôvodné hry vyšli ešte na PlayStation 3 a Xbox 360, kde bežali v 720p pri 30 snímkach za sekundu. Teraz si ich budú môcť hráči na PS5 a Xbox Series X užiť v dynamickom 4K rozlíšení. Samozrejmosťou bude 60 snímok za sekundu, textúry vo vysokom rozlíšení a rôzne ďalšie vizuálne vylepšenia. Pre lepšiu demonštráciu toho, čo nás čaká zverejnil Crytek videá, kde porovnáva vizuál PS3 s PS5 a Xbox One s Xbox Series X

Pôvodný prvý diel Crysis vyšiel ešte v roku 2007, kedy bodoval nielen u hráčov, ale aj u kritikov. Hra na svoju dobu zaujala dychberúcim vizuálom a perfektnou akčnou hrateľnosťou v otvorenom prostredí džungle. Ak sa chcete navnadiť na príchod trilógie, remaster prvého dielu je už k dispozícii. Kompletná Crysis Remastered Trilogy bude stáť 49,99 eur. Separátnu dvojku a trojku kúpite za 29,99 eur

Zdroj: crytek.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu