Klasické či smart hodinky? Huawei Watch Ultimate ponúkajú to najlepšie z oboch

Už nemusíte riešiť dilemu, či si kúpite elegantné hodinky bez pridaných funkcií alebo síce inteligentné hodinky, ale svojím dizajnom nebudú odrážať váš štýl. S prémiovým modelom Huawei môžete mať oboje.

Trh so smart hodinkami neustále rastie, a stávajú sa čoraz častejšie súčasťou každodenného života ľudí. Okrem množstva užitočných zdravotných a športových funkcií slúžia aj chtiac-nechtiac ako módny doplnok k outfitom. Hodinky na zápästí dokážu o svojom majiteľovi povedať veľa. 

Ciferník, ktorý vyjadrí osobnosť

Nielen dizajnom, kedy smart hodinky na prvý pohľad len ťažko rozpoznáte od tých klasických, ale napríklad aj pomocou rôznych ciferníkov. Výnimkou nie je ani najnovší model Huawei Watch Ultimate, ktorý spája luxus so smart funkciami.

Okrem vonkajšieho dizajnu však smart hodinky Huawei ponúkajú aj špeciálnu zabudovanú funkciu, ktorá umožňuje upravovať a personalizovať ciferník hodiniek kedykoľvek a kdekoľvek. Používatelia si môžu meniť pozadie na základe svojej nálady alebo činnosti, ktorej sa práve venujú. Vďaka tomu si môžu hodinky plne prispôsobiť svojim aktivitám alebo outfitu.

Huawei Watch Ultimate ponúkajú elegantné štýlové riešenie pre tých, ktorí považujú doplnky za neodmysliteľnú súčasť svojho outfitu, od biznismenov až po módnych influencerov, ktorí sa chcú obliekať čo najlepšie podľa posledných trendov. 

Hodinky Watch Ultimate sa môžu pochváliť šiestimi novými ciferníkmi, ktoré sú určené iba pre tento model, a dodávajú sa v dvoch edíciách - modrej Voyage Blue a čiernej Expedition Black. Či už ide o ležérny večer alebo produktívny deň v kancelárii, používatelia môžu medzi ciferníkmi prepínať podľa svojich potrieb.

Odolné telo hodiniek pre štýlový vzhľad

Zanietení milovníci hodiniek vedia, že dobre navrhnutý rám poskytuje (nielen) štrukturálnu integritu kvalitných hodiniek. Nachádza sa na vonkajšej vrstve hodiniek a zvyčajne je vyrobený z kovu, ktorý im poskytuje dodatočnú pevnosť. Okrem toho podporuje aj funkcie vyššej úrovne a dodáva nadčasovému doplnku štýlový nádych.

Keďže smart hodinky poskytujú smart funkcie pre potápanie, potápačom sa zídu smart hodinky s ciferníkmi v oranžovej, modrej alebo zelenej farbe, pretože sú to farby, ktoré sú pod vodou najľahšie viditeľné. Ďalším, po ktorom potápači siahnu, je ciferník s jednosmerne rotujúcim rámom, pretože sa bežne vyskytoval na tradičných potápačských hodinkách, ktoré pomáhali merať čas potápania.

Huawei Watch Ultimate predstavujú dokonalého parťáka na potápanie, a to vďaka modrej nano-tech keramickej obrube s bielymi rytinami, ktorými pripomína tradičné potápačské hodinky. Smart hodinky poskytujú potápačom možnosť potápania do 100 metrov a inteligentné funkcie potápania, ktoré sledujú hĺbku, čas a ďalšie údaje. Pre ešte lepšie prepojenie s podmorskými dobrodružstvami si na edícii Voyage Blue môžete zvoliť exkluzívny ciferník, ktorý dokáže zobraziť 24 rôznych časových pásiem na modrom pozadí.

Svet komplexných funkcií na dotyk

Technologické spoločnosti do každej novej edície smart hodiniek navyše začleňujú čoraz viac funkcií. Na rozdiel od tradičných hodiniek môžete teraz na smart hodinkách jedným ťuknutím na ciferník monitorovať svoj srdcový tep alebo sledovať svoj spánok. Túto funkciu najčastejšie využívajú najmä zaneprázdnení jedinci, ktorí žijú svoj život dynamickým spôsobom. Interaktívny ciferník hodiniek tak neslúži len ako módny doplnok, ale poslúži na zjednodušenie každodenného života.

Pre týchto milovníkov hodiniek sú hodinky Watch Ultimate jasnou voľbou. Moderný ciferník hodiniek a jeho nové tlačidlo Assist ponúka prístup k zložitým funkciám na jeden klik. Okrem úplne nového režimu Expedition Mode, ktorý pomáha pri outdoorových dobrodružstvách, je ciferník hodiniek pre používateľov aj spôsobom, ako sa jedným krokom dostanú k analýze EKG, meraniu nasýtenia krvi kyslíkom či k ďalším užitočným funkciám monitorovania zdravia. 

 

 

Diskusia k článku:

shaggy04.05.2023 - 09:13 Trvalý odkaz

Hehe, to su mi vyjadrenia. Vidiet, ze to pisal odbornik :)
Tvl ze "ram", "obruba".

100m WR = snorchel max.
Skuste s nimi ist 100 metrov pod hladinu ze co sa stane...

Toto ma od potapacskych hodiniek hodne daleko. Aj od potapacskeho pocitaca.

Celá diskusia 2 príspevky