K vybraným smartfónom Samsung získate zadarmo slúchadlá Galaxy Buds Live

Pokiaľ si počas Galaxy Week kúpite nové zariadenie z radu Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold2 5G alebo Galaxy Z Flip 5G, dostanete k nákupu bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v akomkoľvek farebnom prevedení ako bonus. Akcia trvá až do 14. marca.

Samsung prináša ďalšiu promo akciu, vďaka ktorej môžete získať prémiový smartfón Samsung radu Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold2 5G alebo Galaxy Z Flip 5G aj s darčekom - úpne bezdrôtovými slúchadlami s netradičným konštrukčným riešením Galaxy Buds Live.

Bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live ponúkajú jedinečný dizajn, ktorý sa snúbi s komfortom a čistým zvukom. Sú vybavené 11 mm wooferom, ktorý zabezpečuje dunivé basy, a 6,5 mm tweeterom s minimálnym skreslením. Galaxy Buds Live sú vybavené aktívnym rušením hluku (ANC), ktoré odfiltruje rušivé zvuky okolia a vy sa budete môcť sústrediť na prácu alebo si len v pokoji užiť svoju obľúbenú skladbu. Akcia prebieha od 22. - 14. 3. 2021. 

Do konca apríla navyše pokračuje akcia "Vymeňte starý za nový", v rámci ktorej môžete získať bonus až 200 Eur k výkupnej cene svojho starého mobilného telefónu, ak si zakúpite smartfón zo série Galaxy S21 5G. Podrobnosti ako na to, sa dozviete v tomto článku. Získať späť môžete až 530 eur. 

Pre získanie bonusu musíte uviesť IMEI zakúpeného zariadenia série Galaxy S21 5G a doklad o jeho kúpe s dátumom od 25. 1. do 30. 4. 2021. Podrobné informácie o akcii sú k dispozícii na stránke www.novysamsung.sk

Využiť môžete aj nákup na splátky bez navýšenia. Viac informácií hľadajte na webovej stránke www.samsung.com/sk/galaxy-week.

"Ak sa chcete dozvedieť viac o produktoch Samsung, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom." 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu