K Samsungu Galaxy A53 5G získate slúchadlá Galaxy Buds Live a nezaplatíte ani euro navyše

K výborne vybavenému smartfónu získate po registrácii zadarmo užitočný doplnok – bezdrôtové slúchadlá s inovatívnym dizajnom. Stačí stihnúť objednávku do konkrétneho termínu.

V polovici marca prišla na slovenský trh dvojica smartfónov obľúbeného radu Galaxy A od Samsungu. Smartfóny Galaxy A33 5G a Galaxy A53 5G sú sofistikované modely plné najlepších funkcií a parametrov, s výborným pomerom ceny a výkonu. 

Obidve novinky ponúkajú overený dizajn, vodeodolnú konštrukciu, stereo reproduktory, 5000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním, 5G pripojenie a optickú stabilizáciu obrazu na hlavnom fotoaparáte. To je najmä v prípade modelu Galaxy A33 5G unikátna vlastnosť a v tejto cenovej kategórii nemá konkurenciu. 

Obidva modely navyše do budúcnosti podporujú aktualizácie používateľského rozhrania One UI aj operačného systému Android OS, takže nezostarnú ani po rokoch. Pre zákazníkov, ktorí hľadajú inovatívne funkcie, vysoký výkon a kvalitný fotoaparát, je tu Samsung Galaxy A53 5G

Spoľahnúť sa môžete na úplne nový 5 nm čipset, ktorý svoju silu odhalí nielen pri graficky náročných hrách, každodennom multitaskingu, ale aj spracovaní fotografie a videí. Za pomoci umelej inteligencie vyzerá každá snímka skvele, dokonca aj keď je zhotovená pri slabom osvetlení. 

Vylepšený nočný režim automaticky skladá fotografie až z 12 zdrojových záberov, takže sú dostatočne jasné a netrpia prehnaným šumom. Pri natáčaní v šere či v tmavom interiéri, si fotoaparát automaticky upraví záznamovú frekvenciu, aby bol výsledok čo najkvalitnejší.

Displej Samsungu Galaxy A53 5G ostáva výborne čitateľný za každých okolností, neprekáža mu ani priame slnečné svetlo. Super AMOLED displej má uhlopriečku 6,5 palca a pýši sa skvelou obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Za zmienku určite stojí aj dvojdňová výdrž batérie a rýchle 25 W nabíjanie Super Fast Charging, takže sa môžete tešiť na dlhšie fotografovanie, streamovanie a všeličo ďalšie.

Ak stihnete objednávku Galaxy A53 5G v e-shope Samsungu a u vybraných predajcov do 17. apríla 2022, získate po registrácii v apke Samsung Members nárok na bonus - biele bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v hodnote 169 eur. 

Všetky podrobnosti o získaní bonusu nájdete na webe novysamsung.sk. Nárok na slúchadlá ako bonus máte pri kúpe Galaxy A53 5G aj u mobilných operátorov Telekom, O2 a Orange. Aj tu však musí nákup prebehnúť najneskôr 17. 4. 2022.

Článok je súčasťou platenej spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu