K novému TV Samsung Neo QLED 2022 získate ohybný smartfón alebo smart hodinky za 1 €

Samsung odštartoval predobjednávky na očakávanú novú sériu televízorov Samsung Neo QLED s rozlíšením 8K a 4K. Čakajú na vás bonusy v hodnote niekoľko stoviek eur.

Na záujemcov o špičkové televízory čaká mimoriadne výhodná ponuka. Odporúčaná cena tohtoročného Neo QLED 8K televízora QN700B začína na sume 2 849 €. Ak započítate cenu smartfónu Galaxy Z Flip3 (1049 €), ktorý získate ako bonus len za 1 €, vyjde vás nový špičkový 8K televízor len 1 801 €. Celková výška zľavy je teda takmer 37 %. 

Najlacnejšia 55-palcová Neo QLED TV 4K (model QN85B) vás po odčítaní hodnoty bonusu v podobe smart hodiniek Galaxy Watch4 Classic 46 mm (469 €) vyjde len na 1 081 €, teda o 30 % menej. 

Akcia platí od 14. marca do 3. apríla 2022 alebo do vypredania zásob na e-shope samsung.sk, v značkových predajniach Samsung a u vybraných predajcov elektroniky.

Vlajkovou loďou úplne novej špičkovej tohtoročnej série televízorov Samsung Neo QLED je model QN900B. Okrem neho je v ponuke šesť sérií s uhlopriečkou od 43 do 85 palcov (109 až 216 cm), takže si určite vyberie každý. 

Najšpičkovejší model QN900B s rozlíšením 8K s uhlopriečkou 85 palcov je k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 10 999 €, najvyšší 4K model QN95B s uhlopriečkou 85 palcov Samsung ponúka za odporúčanú maloobchodnú cenu 5 999 €. Ak netúžite po veľkej obrazovke, ale stačí vám 55-palcový model, cena štartuje už od 1549 €. 

Najnovšie 8K televízory sú dostupné v uhlopriečkach 55, 65, 75 a 85 palcov, modely s rozlíšením 4K v uhlopriečkach 43, 50, 55, 65, 75 a 85 palcov.

Špičková kvalita obrazu

Nové televízory Samsung Neo QLED ponúknu špičkové parametre a množstvo nových či vylepšených funkcií.  Svetelné diódy Quantum Mini LED novo dopĺňa technológia HDR Mapping v 14-bitovej hĺbke, čo znamená ešte viac detailov v jasoch i tieňoch. Funkciu proprietárnych diód Mini LED precízne riadi systém Quantum Matrix Technology, ku ktorému výrobca pridal aj technológiu Shape Adaptive Light – podsvietenie sa prispôsobí tvaru zobrazovaného objektu. 

Vynikajúci priestorový zvuk

Ďalšou prednosťou nových televízorov je výborný priestorový zvuk bez akýchkoľvek kompromisov. Všetky nové modely Samsung Neo QLED sú vybavené reproduktormi s ozvučením do viacerých smerov a po prvýkrát tiež podporujú technológiu Dolby Atmos. Do funkčnej výbavy patrí aj technológia Object Tracking Sound (OTS), vďaka ktorej zvuk priestorovo kopíruje pohyb daného objektu po obrazovke.

Okrem špičkového obrazu a zvuku ponúkajú nové televízory značky Samsung aj celý rad inteligentných funkcií, vďaka ktorým si vlastnosti prístroja môžete do značnej miery prispôsobiť vlastným potrebám. Medzi novinky patrí napríklad vylepšené užívateľské rozhranie a na pripojenie televízor k iným smart zariadeniam (napr. Samsung práčke s technológiou EcoBubble nebo smartfónu Galaxy S22) poslúži inteligentná technológia Smart Hub. 

Hráčov nepochybne poteší špeciálne používateľské rozhranie Samsung Gaming Hub, 4K rozlíšenie so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a porty HDMI v štandarde 2.1.

Kompletnú ponuku televízorov vrátane odporúčaných cien nájdete na webovej stránke samsung.sk.

Článok je súčasťou platenej spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu