Jednoducho opraviteľný smartfón Nokia G22 na Slovensku. Prekvapí nízkou cenou

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť tohtoročnú novinku, ktorá sa od bežných smartfónov odlišuje možnosťou vymeniť niektoré komponenty aj v domácom prostredí.

Nokia G22 je prvým inteligentným telefónom Nokia, ktorého hlavným benefitom je zjednodušená opraviteľnosť, čomu dopomáha aj spolupráca so spoločnosťou iFixit. Novinka zaujme aj hlavným fotoaparátom s 50 Mpix rozlíšením, dvojfarebným prevedením a dlhou výdržou na jedno nabitie.

Telefón bol navrhnutý tak, aby vybrané opravy mohli majitelia uskutočniť v domácich podmienkach celkom sami počas pár minút. Jednoducho sa tak dá vymeniť napríklad poškodený displej, ohnutý nabíjací konektor alebo batériu so slabou kondíciou. 

Novinka je ďalším telefónom v cenovo dostupnej sérii G, ktorý dostane tri roky záruky. Samozrejmosťou je potom dvojročná podpora hlavných aktualizácií a trojročná podpora pravidelných bezpečnostných aktualizácií.

Nokia G22 sa na Slovensku predáva v pamäťovej verzii 4 GB + 64 GB za odporúčanú cenu 179 eur. Kompletné parametre nájdete v našom základnom infe

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu