Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR G prichádzajú na Slovensko

Spoločnosť TCL uviedla na Slovensko, ako v prvej európskej krajine vôbec, smart okuliare TCL NXTWEAR G Wearable Display, ktoré prepojíte so smartfónom, tabletom alebo notebookom.

Okuliare TCL NXTWEAR G sú vybavené dvoma mikro OLED displejmi s Full HD rozlíšením a poslúžia ako domáce kino, herná obrazovka, alebo displej, ktorý poskytuje viac súkromia pri práci, zábave doma či na cestách. 

Základné parametre:
Rozmery: 187 x 159 x 42,8 mm (rozložené), 181 x 53 x 46 mm (zložené), hmotnosť 100 gramov, Micro OLED displej, pomer 16:9, zorný uhol 140°, Full HD rozlíšenie (1080 p), 60 Hz obnovovacia frekvencia, stereo repro, USB-C konektor na nabíjanie, akcelerometer, gyroskop, kompas, P senzor. 

Vďaka ľahkej konštrukcii sú pohodlné aj pre tých, ktorí nosia dioptrické okuliare. Vyznačujú sa štýlovým, reflexným tmavočiernym povrchom a prémiovým vzhľadom. Nemajú integrovanú batériu, nabíjajú sa pomocou USB-C kábla. 

Okuliare sú priehľadné, a preto používateľ vidí nielen displej, ale aj svoje okolie, ako pri bežných okuliaroch. Okuliare sú plne kompatibilné s viac ako 100 smartfónmi, hybridnými zariadeniami 2 v 1 a notebookmi od všetkých hlavných výrobcov.

Novinka TCL NXTWEAR G sa už predáva na Slovensku za 599 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu