Indiana Jones a nástroj osudu príde exkluzívne na Disney+ 15. decembra

Očakávaný posledný diel ikonickej série sa v predvianočnom období dostane na streamovaciu platformu Disney+. Do tej doby si môžete na platforme pozrieť všetky predchádzajúce diely.

Ak ste nestihli júnovú premiéru v slovenských kinách alebo uprednostňujete súkromie obývačky, a ste fanúšikom známeho dobrodruha, poznačte si do kalendára 15. december 2023. Film Indiana Jones a nástroj osudu je posledným titulom v sérii o legendárnom archeológovi, ktorého brilantne stvárnil Harrison Ford. 

V rovnakom čase sa objaví na Disney+ dokumentárny film Veční hrdinovia: Indiana Jones a Harrison Ford, ktorý mapuje vzostup legendárneho dobrodruha. Skúma dlhoročnú popularitu Harrisona Forda a vývoj jeho hereckej kariéry. 

Od prvej úlohy až po kultovú rolu a celosvetový vplyv filmov Indiana Jones. Dokument obsahuje aj doteraz nezverejnené zábery a rozhovory s Fordom, Spielbergom, Lucasom, Kathleen Kennedyovou, Frankom Marshallom, Jamesom Mangoldom a mnohými ďalšími. 

Celosvetovo už film zarobil viac než 380 miliónov dolárov. Tentoraz chráni staroveký prístroj, ktorý by mohol zmeniť dejiny ľudstva. Nesmie sa dostať do rúk ľuďom, ktorí ho chcú zneužiť vo svoj prospech. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu