Ikea Symfonisk: dizajnové reproduktory s Wi-Fi

Nový rad reproduktorov vytvorený v spolupráci s firmou Sonos sa tvári ako kus nábytku. Maskuje sa za stolnú lampu či policu. Súčasťou aplikácie na ovládanie je bezplatná verzia Spotify.

Ikea dodala svoje skúsenosti v oblasti nábytku a spoločnosť Sonos prispela znalosťami o kvalitnom zvuku. Výsledkom spoločnej práce je kolekcia dizajnových reproduktorov Symfonisk s Wi-Fi a ovládaním cez mobilnú aplikáciu. Sú kompatibilné aj s Airplay 2, takže hudba sa dá prehrávať priamo z vašich Apple zariadení.

Vyberať môžete medzi svietidlom a policou v dvoch farebných prevedeniach: čierno-zlatej a bielo-šedej. Stolná lampa kombinuje svetlo a zvuk v jednom výrobku tak, aby vaša domácnosť nebola preplnená zbytočnými zariadeniami a káblami. 

Policový reproduktor môže ležať len tak položený na nábytku alebo ho môžete pripevniť na stenu. Vtedy poslúži aj na odkladanie drobných vecí. Stereo reprodukciu získate spárovaním s ďalším reproduktorom Symfonisk alebo Sonos. 

Oba reproduktory zo série Symfonisk sú súčasťou rodiny inteligentných výrobkov pre domácnosť Ikea Home smart. Stolovú lampu kúpite za 179 eur, policový reproduktor má cenovku 99,90 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu