HYENAS je nová sci-fi strieľačka od tvorcov Alien: Isolation a série Total War

Novinka od Creative Assembly a SEGY ponúkne rýchle a intenzívne súboje piatich tímov vesmírnych pirátov. Cieľom bude získať čo najväčší lup a do alpha testu sa môžete zapojiť aj vy.

Vydavateľský gigant SEGA aktuálne predstavuje novú sci-fi strieľačku s názvom HYENAS. Je výsledok práce štúdia Creative Assembly, ktoré prinieslo kvalitné počiny ako Alien: Isolation či sériu Total War. Novinka ponúkne zasadenie v budúcnosti, kedy je naša Zem zničená a za jej skazu môžu miliardári kolonizujúci Mars. 

Hŕstke ľudstva zostali iba vesmírny slum, kde sa všetci ostatní snažia prežiť. Bohatých však Zem naďalej zaujíma z dôvodu cenných artefaktov, ktoré na planéte kradnú a zdobia si nimi svoje paláce. Hráči sa dostanú do čela vesmírnych pirátov, ktorých cieľom je získať cenné pozemské artefakty pre svoj vlastný prospech. 

Žánrovo ide o multiplayerovú strieľačku, v ktorej sa proti sebe postaví celkovo päť tímov. Následne súťažia o to, kto z nich získa čo najväčší lup, nachádzajúci sa vo vesmírnych lodiach. Práve tie budú centrom zápasov a slúžia ako sandboxové ihrisko s množstvom možností, ako postupovať v boji. 

Samotná akcia bude rýchla a intenzívna. Vývojári majú s HYENAS veľmi ambiciózne plány a chcú priniesť naozaj kvalitnú hru, ktorú si hráči zamilujú. Aj preto budú pozorne počúvať spätnú väzbu, ktorú chcú získať vďaka alpha testu na PC. Zúčastniť sa ho môžete aj vy. Registráciu nájdete na tomto linku

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu