Hudobný festival Pohoda sa vracia na trenčianské letisko

Orange ako jeden z hlavných partnerov už 10. krát po sebe podporí hudobný festival Pohoda s tohtoročným názvom Pohoda on the Ground, ktorý bude vysielaný aj online.

Obľúbený festival Pohoda sa vracia z online priestoru aj na zem. Kvôli stále prebiehajúcej pandémii však bude počet účastníkov v priestoroch trenčianskeho limitovaný. Tisícka návštevníkov si bude môcť každý deň medzi 7. a 11. júlom vychutnať koncerty desiatok slovenských a zahraničných interpretov.

Keďže kapacita Pohoda on the Ground je tento rok výrazne limitovaná, fanúšikovia a diváci si budú môcť aspoň na diaľku v sobotu pozrieť koncerty niektorých skupín a sledovať vybrané živé diskusie.

Vďaka konektivite od Orangeu, ako jedného z hlavných partnerov festivalu, môžu návštevníci šetriť svoje mobilné dáta a podeliť sa s blízkymi o zážitky. Operátor pripravil tradičnú relaxačnú Orange zónu s Wi-Fi pripojením, s nabíjačkarňou, oddychovými vakmi, slnečníkmi a atraktívnymi vychytávkami ako sú set na virtuálnu realitu, herné konzoly či platforma Orange TV s kompletnou ponukou Orange služieb.

Hlavný sobotný stream z festivalu Pohoda on the Ground bude možné sledovať na Facebookovej stránke Orangeu a na stránke festivalu Pohoda. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu