Huawei Watch Ultimate

Prémiové smart hodinky z kvalitných materiálov s 1,5'' AMOLED dsiplejom, HarmonyOS, meraním zdravotných funkcií vrátane EKG, odolnosťou 10 ATM, satelitnou komunikáciou a až 14-dňovou výdržou batérie.

Základné parametre:

OS: HarmonyOS 2.0

procesor: ???

frekvencie: nie

rozmery: 49 x 49 x 13 mm

hmotnosť: 76 gramov (bez remienka), 98 gramov s gumeným remienkom (overené)

displej: 1,5'' (38 mm), LTPO AMOLED, 466 x 466 b., 311 ppi, zafírové sklíčko

pamäť: ??? GB 

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth, NFC

ostatné: GPS, reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, EKG, SpO2, kompas, barometer, meranie telesnej teploty, satelitné správy

batéria: 530 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: Wi-Fi, mobilnú sieť

Pravdepodobná cena a dostupnosť na Slovensku: neuvedená

Onedlho prídu na európsky trh najnovšie inteligentné hodinky Huawei zamerané na tých najnáročnejších zákazníkov. Ponúknu luxusný vzhľad, kvalitné materiály (keramické telo, zafírové sklo, titánový remienok) a množstvo funkcií. 

Nebude im chýbať odolnosť voči vode 10 ATM, takže umožnia aj potápanie do 100 metrov, k čomu nájdete v menu aj viacero špeciálnych režimov. Hodinky podporujú aj obojsmerné satelitné správy.

Huawei Watch Ultimate prinášajú 1,5-palcový LTPO AMOLED displej s rozlíšením 466 x 466 bodov, proti poškodeniu ho chráni zafírové sklo. Procesor ani kapacitu úložiska výrobca neprezradil. Operačným systémom bude HarmonyOS 2. 

Samozrejmosťou je pokročilé monitorovanie zdravotných funkcií, vrátane EKG, teploty kože a nasýtenia krvi kyslíkom. Na všetky abnormálne hodnoty bude upozornení notifikáciou. Pri športovaní budete mať na výber z viac než 100 základných a 20 profesionálnych režimov. Špeciálny režim je zameraný na hráčov golfu. Na sledovanie trasy poslúži integrované GPS. 

Vďaka mikrofónu a reproduktoru môžete hodinky využiť na Bluetooth hovory cez spárovaný telefón. Pri bežnom používaní udáva výrobca až 14-dňovú výdrž na jedno nabitie, pri náročnom používaní sa skráti na približne osem dní. Doba nabíjania je iba 60 minút. Hodinky spárujete s Androidom a iOS. 

Huawei Watch Ultimate sa na domácom čínskom trhu predávajú v čiernom a striebornom prevedení, cena začína na sume 5999 CNY, čo je približne 814 eur. Európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu