Huawei Watch GT 2e na Slovensku

Najnovší model inteligentných hodiniek Huawei zameraných najmä na športovcov a dlhú výdrž na jedno nabitie, si už kúpite v slovenských obchodoch. Na výber sú dve farby.

Huawei uviedol na slovenský trh nové smart hodinky Huawei Watch GT 2e. Ponúkajú až 100 cvičebných režimov, medzi ktorými nechýbajú parkour, horolezectvo, joga či box. 

Lákadlom je opäť až dvojtýždňová výdrž batérie, pre ktorú sú obľúbené aj predchádzajúce modely hodiniek Huawei. Novinkou je monitorovanie hladiny saturácie kyslíkom v krvi SpO2. Počas jednej minúty môžete kedykoľvek otestovať hladinu SpO2 a zhodnotiť svoj stav. 

Samozrejmosťou je monitorovanie spánku či stresu. S modelom Huawei Watch GT 2 (recenzia) majú spoločné dôležité hardvérové parametre, novinka s písmenom "e" v názve však prišla o možnosť telefonovať. 

Dostupné sú len v jednej veľkosti ciferníka, a to s 1,39-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 454 x 454 bodov. Vnútri pracuje energeticky úsporný čipset Kirin A1. Kompletné informácie o výbave hľadajte v základnom infe

Huawei Watch GT 2e sú na Slovensku v predaji vo farbách Graphite Black a Mint Green. Odporúčaná cena je stanovená na 179 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu