Huawei Watch GT 2 Pro na Slovensku

Najnovšia generácia inteligentných hodiniek od Huawei prináša titánové telo, displej so zafírovým sklíčkoma 14-dňovú výdrž na jedno nabitie.

Huawei Watch GT 2 Pro sú ešte odolnejšie než predchádzajúce verzie. Vďačia za to konštrukcii z titánu a zafírovému sklíčku na 1,39-palcovom AMOLED displeji, ktoré ho chráni proti poškriabaniu. 

Nové smart hodinky ponúkajú na výber vyše 100 tréningových režimov, medzi ktoré patrí aj lyžovanie, beh na lyžiach, snowboarding či golf. Lyžiarske režimy monitorujú priemernú rýchlosť, vzdialenosť, dráhu, kumulatívne klesanie, maximálny sklon, srdcovú frekvenciu či nasýtenie krvi kyslíkom. 

Dokážu automaticky rozpoznať šesť športových aktivít a využijete ich na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. Hodinky nemusíte odkladať ani pri sprchovaní či plávaní. Sú vodeodolné. 

Pri bežnom používaní zvládnu až 14 dní na jedno nabitie, pri zapnutom GPS udáva výrobca 30-hodinovú výdrž batérie. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe

Huawei Watch GT 2 Pro sa na Slovensku predávajú za odporúčanú cenu 299 eur. Na výber je elegantná sivá a športová čierna verzia. Orange, O2 a Telekom zaradia novinku do predaja koncom októbra, prípadne začiatkom novembra.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu