Huawei Watch GT 2 Pro

Ďalšia verzia inteligentných hodiniek s 1,39'' AMOLED displejom, zafírovým sklíčkom, titánovým telom, automatickým rozpoznávaním niektorých aktivít a až 14-dňovou výdržou na jedno nabitie.

Základné parametre:

OS: LiteOS

chipset: Huawei Kirin A1 + STL4R9

rozmery: 47 x 47 x 11,4 mm

hmotnosť: 52 gramov

displej: 1,39'' (35 mm), AMOLED, 454 x 454 b., (kruh s priemerom 454 px a zobrazením 206116 px), 326 ppi, zafírové sklíčko

pamäť: 4 GB + 32 MB RAM 

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.1

ostatné: GPS, Glonass, zvýšená odolnosť voči vode (5 ATM / 50 M), snímač tepu srdca, VO2Max, SPO2, akcelerometer, kompas, barometer, senzor osvetlenia, mikrofón, reproduktor 

batéria: 455 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: slot na SIM kartu, eSIM, pamäťové karty, NFC, microUSB, USB-C, Wi-Fi

Pravdepodobná cena a dostupnosť: 299 eur / október 2020

Nový model inteligentných hodiniek Huawei Watch GT 2 s prívlastkom Pro prináša titánové telo a zafírové sklíčko odolné voči poškriabaniu aj pri náročných aktivitách. Daňou za vylepšenú konštrukciu je o 11 gramov vyššia hmotnosť. Rozmery sa zmenili len mierne, a to o jeden milimeter. 

Veľkosť ciferníka 1,39'' ostala, nezmenilo sa ani rozlíšenie AMOLED displeja, stále je jemných 454 x 454 bodov. O dámskej verzii sa výrobca nezmienil, pravdepodobne bude iba jedna veľkosť. Na výber budete mať viac než 200 druhov virtuálnych ciferníkov, ktoré si môžete ďalej upraviť podľa vlastných potrieb.

Nové smart hodinky od Huawei ponúkajú na výber vyše 100 tréningových režimov. Medzi nové režimy patrí lyžovanie, beh na lyžiach, snowboarding či golf. Lyžiarske režimy monitorujú priemernú rýchlosť, vzdialenosť, dráhu, kumulatívne klesanie, maximálny sklon, srdcovú frekvenciu, nasýtenie krvi kyslíkom a mnoho iného. 

Režim golfu analyzuje tempo a rýchlosť švihu, a dokonca poskytuje vizuálne ukážky švihu na ciferníku. Hodinky dokážu automaticky rozpoznať šesť športových aktivít. Huawei Watch GT 2 Pro prichádzajú s vylepšenými schopnosťami monitorovania zdravia. Sledovanie srdcového rytmu je oveľa presnejšie, upozorňuje na vysoký srdcový tep, najvyššiu dosiahnutú absorpciu kyslíka, čas na zotavenie a iné. 

Upozornia aj na abnormálny srdcový rytmus, majú funkciu pokročilého sledovania spánku, celodenného sledovania stresu a detekciu saturácie krvi kyslíkom (SpO2). Hodinky využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu a nemusíte ich odkladať ani pri sprchovaní či plávaní. Sú vodeodolné. 

Poslúžia vám aj ako outdoorový asistent na vašich potulkách prírodov. Zobrazia východ a západ slnka, príliv, fázy mesiaca, upozornia vás na zlé počasie a majú integrovaný kompas. Výdrž batéria ne jedno nabitie pri bežnom používaní môže byť až 14 dní, pri zapnutom GPS udáva výrobca 30-hodinovú výdrž. Len päť minút nabíjania v dokovacej stanici postačí na desaťhodinové používanie. Výborná výdrž je výhodou aj predchádzajúcej generácie smart hodiniek, naše skúsenosti z testovania sa dozviete v recenzii s  názvom Huawei Watch GT 2 - rozumná elegancia.

Huawei Watch GT 2 Pro budú predávané v dvoch verziách: klasickej (elegantnej) s koženým remienkom a športovej s gumeným. Predaj na Slovensku štartuje koncom októbra za odporúčanú cenu 299 eur.

Živé fotografie: 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu