Huawei Watch Fit 2 na Slovensku

Najnovšie smart hodinky sú od dnešného dňa na Slovensku dostupné v troch verziách, pričom cena začína na sume 139 eur.

Huawei Watch Fit 2 (základné info) prichádzajú v troch verziách: Active, Classic a Elegant. Spája ich hardvérová výbava, líšia sa použitými materiálmi verzia Active nepodporuje NFC technológiu. Sú kompatibilné s operačným systémom Android aj iOS.

Medzi kľúčové parametre patrí 1,74-palcový AMOLED displej s rozlíšením 336 x 480 bodov, spĺňajú certifikáciu 5ATM, takže im nevadí voda ani vlhké prostredie. Pokojne s nimi môžete plávať v sladkej vode alebo bazéne. 

Poslúžia na sledovanie spánku, monitorovanie stresu a saturácie krvi kyslíkom (SpO2). Funkcia abnormálny srdcový rytmus  vás upozorní, keď je váš nepretržitý pokojový srdcový rytmus príliš vysoký alebo príliš nízky. 

Pri vonkajších aktivitách oceníte širokú podporu navigačných satelitov. Na konštrukcii už nechýba reproduktor ani mikrofón, takže hodinky môžete využiť na Bluetooth hovory cez spárovaný smartfón. Na jedno nabitie vydržia Watch Fit 2 podľa výrobcu až desať dní bežného používania.

Huawei Watch Fit 2 kúpite v slovenských obchodoch vo variante Midnight Black a Sakura Pink za 139 eur, Elegant White za 159 eur a Silver Steel za 199 eur

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu