Huawei Watch Fit

Športové hodinky s animáciou vybraných cvičení, 1,64'' AMOLED displejom, vodeodolnosťou, GPS, snímačom tepu a 10-dňovou výdržou na jedno nabitie.

Základné parametre:

OS: vlastný

chipset: ???

frekvencie: nie

rozmery: 46 x 30 x 10,7 mm

hmotnosť: 21 gramov (telo), 34 gramov aj s náramkom

displej: 1,64'' (42 mm), AMOLED, 280 x 456 b., 326 ppi

pamäť: 4 GB 

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.0

ostatné: GPS, snímač tepu srdca, SPO2, akcelerometer, gyroskop, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM),

batéria: ??? mAh

Neobsahuje/nepodporuje: slot na SIM kartu, eSIM, pamäťové karty, NFC, microUSB, USB-C, Wi-Fi, reproduktor, mikrofón

Pravdepodobná cena a dostupnosť: 119 eur / september

Popri novinke Huawei Watch GT 2 Pro za 300 eur uviedol Huawei aj cenovo dostupnejší model s minimalistickým dizajnom a obdĺžnikovým AMOLED displejom. Priamo na zápästí môžete mať virtuálneho trénera s animovanou ukážkou cvičením. 

Ide o 12 animovaných tréningových kurzov a 44 ukážok držania tela, a to bez potreby prepojenia so smartfónom či iným zariadením. Silový tréning, tréning brušných svalov a ďalšie cviky môžete cvičiť doma či v posilňovni. Pravidelné upozornenia navyše pripomínajú aktivitu a vyzývajú k pohybu.

Huawei Watch Fit podporujú sledovanie výkonu v 96 tréningových režimoch. Z toho jedenásť tréningových režimov vrátane behu, chôdze, bicyklovania a plávania obsahuje profesionálne sledovanie údajov. Inteligentné senzory snímajú srdcový rytmus, kalórie, čas cvičenia a ďalšie údaje. 

Nechýba sledovanie spánku, stresu a saturácie krvi kyslíkom (SpO2). Funkcia abnormálny srdcový rytmus  vás upozorní, keď je váš nepretržitý pokojový srdcový rytmus príliš vysoký alebo príliš nízky.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 1,64-palcový displej s rozlíšením 280 x 456 bodov, 4 GB úložisko, GPS, vodeodolnosť (5ATM), Bluetooth 5.0 a výdrž až desať dní bežného používania na jedno nabitie. Výrobca kapacitu bližšie nešpecifikoval. Len päť minút nabíjania má ponúknuť celodennú výdrž. 

Huawei Watch Fit sa začnú na slovenskom trhu predávať od polovice septembra za odporúčanú cenu 119 eur. Na výber bude čierny, zelený, ružový a oranžový remienok. 

Živé fotografie:

 

 

 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu