Huawei spustil aktualizáciu na EMUI 10 pre ďalšie modely

Najnovšia verziu používateľského prostredia je dostupná už aj pre sériu Mate 20 a na slovenský trh nedávno uvedenú novinku Nova 5T.

Pred pár dňami prišlo nové grafické rozhranie EMUI 10 spolu s Androidom 10 na tohtoročné top modely Huawei P30 a P30 Pro. 

Podľa informácií výrobcu na Twitteri však vynové prostredie dostávajú aj ďalšie modely. EMUI 10 sa postupne šíri na Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 RS Porsche Design, Mate 20 X a Nova 5T

Huawei zároveň upozorňuje, že aktualizácia je dostupná cez aplikáciu HiCare v sekcii Aktualizovať iba na zariadenia zakúpené vo voľnom predaji (nie od operátorov) a na jednotlivé trhy sa šíri postupne. Pokiaľ ste nové EMUI zatiaľ nedostali, buďte trpezliví. 

EMUI 10 prináša zlepšenie grafického výkonu, vynovený dizajn, tmavý režim, nové menu nastavení a cez Multi-screen collaboration lepšiu komunikáciu smartfónu s počítačom v reálnom čase. Jedným kliknutím sa obrazovka mobilu objaví na ploche počítača. Všetky podrobnosti o novinkách sa dozviete na oficiálnej stránke consumer.huawei.com/sk/emui

Zdroj: twitter.com/EMUI

Diskusia k článku:

Začať diskusiu