Huawei sprístupnil beta verziu Android 10 pre P30 Lite a P smart 2019

Aj slovenskí majitelia týchto smartfónov majú možnosť zapojiť sa do beta testovania nového Androide ešte pred spustením oficiálnej aktualizácie.

Po beta testovaní na modeloch P30 Pro a P30 sprístupňuje Huawei na Slovensku v týchto dňoch testovanie novej nadstavby pre ďalšie smartfóny.  

Dôležité je mať telefón zakúpený z oficiálnej slovenskej distribúcie. Podmienkou je firmware 9.1.0.248 v modeli Huawei P30 lite a firmware 9.1.0.279 v Huawei P smart 2019. V oboch prípadoch musí byť bez úprav operátora.

Ako sa zapojiť?
Stiahnite a nainštalujte si aplikáciu FUT z tohto odkazu. Prihláste sa do aplikácie so svojím Huawei účtom, pod záložkou Osobné potom nájdete tlačidlo Zapojiť sa do projektu. Po žiadosti o zapojenie do testovania prebehne schválenie zo strany Huawei a v priebehu niekoľkých dní vám príde aktualizácia. 

Testovanie bude na Slovensku otvorené pre 150 záujemcov z radov majiteľov modelu Huawei P30 lite a rovnaký počet majiteľov Huawei P smart 2019. Takže ak máte záujem, poponáhľajte sa.

Ak narazíte v priebehu testovania na akýkoľvek nedostatok, môžete ho nahlásiť cez samotnú Beta aplikáciu. Snažte sa však problém vždy čo najlepšie a najpodrobnejšie opísať. Dojmy a skúsenosti potom môžete zdieľať aj s ostatnými v diskusiách na Huafan.sk. Každý model má svoju vlastnú diskusiu, odkazy nájdete tu (P30 lite), prípadne tu (P smart 2019).

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu