Huawei Servis Festival: predĺžená záruka a nová batéria pre váš smartfón

Huawei pripravil pre majiteľov zariadení značky benefity, ktorými môžu pre smartfón získať dlhšiu záruku o šesť mesiacov a vymeniť na ňom batériu za zvýhodnenú cenu.

Huawei patrí k výrobcom, ktorí pre svojich zákazníkov pripravujú rôzne akciové ponuky aj na servisné úkony. Teraz prichádza s novinkami v rámci akcie Huawei Servis Festival.

Od 6. 9. do 17. 10. môžu majitelia zariadení Huawei využiť dve špeciálne výhody. Ide o predĺženie záruky o šesť mesiacov a výmenu batérie za zvýhodnenú cenu. Huawei tak chce vyjadriť vďaku verným používateľom jeho produktov. 

Predĺžená záruka platí pre všetky smartfóny Huawei, ktoré sú aktuálne v záruke. O predĺženie je možné jednoducho požiadať prostredníctvom aplikácie My Huawei App. Nezabudnite si apku aktualizovať. 

Cena za originálny diel začína už od 12 eur. Stačí zariadenie priniesť do autorizovaného servisu FixServis Bratislava Centrála. Na vymenenú batériu sa vzťahuje 90-dňová záruka. Súčasťou ponuky je aj služba bezplatného kuriéra, ktorý zariadenie vyzdvihne u vás doma a po výmene batérie doručí na vašu adresu. Prehľad zariadení a cien nájdete tu

Zdroj: Huawei
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu