Huawei ponúka 20 % zľavu na výmenu displeja a základovej dosky

Akcia sa týka takmer všetkých smartfónov a tabletov uvedených na slovenskom trhu od roku 2018.

Máte poškodený displej alebo základovú dosku na smartfóne Huawei? Môžete využiť 20 % zľavu na nezáručnú opravu. Zľavu si uplatníte nielen pri osobnej návšteve akejkoľvej pobočky servisného strediska FixServis, ale aj pri využití kuriéra.

Ak chcete využiť servis v rámci záruky, nemusíte nikam chodiť. Vaše zariadenie vyzdvihne kuriér priamo u vás doma a dopraví ho do servisného strediska. Po diagnostike a oprave bude zariadenie bezplatne doručené priamo k vám domov. 

Pre objednanie bezplatnej dopravy využite formulár na webových stránkach FixServis alebo zatelefonujte na infolinku +421 268 622 626.

Akcia prebieha od 27. apríla do 27. mája 2020. Zoznam podporovaných modelov nájdete na webe consumer.huawei.com/sk. Jeden zákazník môže počas trvania akcie využiť zľavu na maximálne tri zariadenia. 

Huawei taktiež predĺžil záruku na všetky zariadenia Huawei zakúpené na Slovensku, ktorých pôvodná záruka uplynie v období od 15. marca 2020 do 14. júna 2020. Po novom sa záruka všetkých týchto zariadení automaticky predlžuje do 15. júna 2020. Podrobnosti sa dočítate v článku Huawei predlžuje záruku a ponúka bezplatného kuriéra do servisu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu