Huawei P60 Pro, Mate X3 a Watch Ultimate prídu do Európy 9. mája

Dnes na domácom trhu uvedené novinky prémiových produktov sa dostanú aj do Európy. Výrobca prezradil viac podrobností.

Trojica špičkových produktov bude dostupná aj v Európe. Potvrdil to výrobca v tlačovej správe a špecifikoval, že pôjde o top modely smartfónov Huawei P60 Pro, ďalšiu generáciu skladacieho zariadenia Huawei Mate X3 a inteligentné hodinky pre náročných zákazníkov Huawei Watch Ultimate

Európske predstavenie prebehne v Mníchove 9. mája, vtedy sa dozvieme aj dostupnosť na jednotlivých európskych trhoch a ceny produktov. Od smartfónu Huawei P60 Pro môžeme očakávať štýlový dizajn, kvalitný displej, vysoký výkon a špičkové fotoaparáty. Nová vlajková loď so skladacím displejom Huawei Mate X3 prinesie vylepšenú konštrukciu s displejom z vnútornej strany a pokročilé technológie. 

Smart hodinky Huawei Watch Ultimate sú podľa výrobcu absolútnou špičkou nositeľných zariadení Huawei, ktoré ponúknu luxusný vzhľad, prémiové materiály a množstvo funkcií. Huawei neskôr v tomto roku predstaví aj nové pokročilé smart hodinky s podporou eSIM. 

Novinkou bude aj ultratenký, ľahký notebook Huawei MateBook X spájajúci estetiku, inovácie a inteligenciu do jedného zariadenia. Skrátka neprídu ani nadšenci nositeľných zariadení a hudby, ktorých potešia nové slúchadlá Huawei  FreeBuds 5 so zameraním na elegantný dizajn a kvalitu zvuku.

Huawei Watch Ultimate budú v predaji od 3. apríla, tesne za nimi budú nasledovať Huawei FreeBuds 5. Dostupnosť nových smartfónov Huawei P60 Pro a Huawei Mate X3 a notebooku Huawei MateBook X Pro bude potvrdená pri uvedení na trh 9. mája 2023. Lákadlom budú predobjednávky s bonusom. Viac informácií sa dozvieme neskôr.

Jednotlivé novinky uvedené dnes na čínskom trhu, vám postupne predstavíme v samostatných článkoch.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu