Huawei P smart Z prichádza na Slovensko

Vo vybraných slovenských obchodoch sa už rozbehli predobjednávky na cenovo dostupný dual SIM s veľkým 6,6'' Full HD+ displejom a vysúvacou prednou kamerou. Na výber sú všetky tri farebné verzie.

Huawei P smart Z je určený menej náročným používateľom, ktorým záleží na dizajne, lákajú ich nové technologické riešenia, ale nechcú kupovať drahé top modely. 

Novinka zaujme 16-megapixelovou vysúvacou selfie kamerou. O kvalitu spracovania výsuvnej konštrukcie sa podľa výrobcu nemáme obávať. Bola testovaná na viac než 100-tisíc vysunutí a zasunutí, zvládne 12-kilogramovú záťaž, aj prevádzkové teploty od -20 °C do 60 °C. 

Na zadnej strane sa okrem čítačky odtlačkov nachádza duálny fotoaparát, kde 16 Mpix hlavný snímač dopĺňa pomocný s 2 Mpix rozlíšením. Poslúži na rozostrenie pozadia. 

P smart Z nie je žiadny drobček. Ponúka 6,59-palcový Full HD+ displej s pomerom strán 19,5:9 a takmer 200-gramovú hmotnosť. O výkon sa postará známy čipset strednej triedy Kirin 710 spolu so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom. Lákadlom je 4000 mAh batéria, ktorú nabijete cez USB-C konektor. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Huawei P smart Z kúpite v slovenských obchodoch zatiaľ iba na predobjednávku za 269 eur. Naskladnenie sa očakáva v priebehu tohto mesiaca. Na výber máte čierny, modrý a zelený variant.

Zdroj: alza.sk, mobilonline.sk, mp3.sk
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu