Huawei Nova 9 prichádza na Slovensko s darčekom

Ak si kúpite najnovší smartfón Huawei s elegantným dizajnom, tenkou a ľahkou konštrukcicou, ktorého lákadlom je 50 Mpix fotoaparát a rýchle 66 W nabíjanie, čaká na vás praktický darček - úplne bezdrôtové slúchadlá s ANC.

Už onedlho sa u nás začne predávať Huawei Nova 9. Smartfón s prémiovým dizajnom, plynulým operačným systémom Harmony OS a 6,57-palcovým AMOLED displejom, ktorému nechýba 120 Hz zobrazovacia frekvencia. Prvé dojmy z používania novinky sa dočítate v tomto článku

Jedným z hlavných benefitov Huawei Nova 9 je 66 W rýchle nabíjanie. Batériu so 4300 mAh kapacitou nabijete z nuly do plnej kapacity za 38 minút. Do 50 % to trvá necelú štvrťhodinku. Výkonný čipset Snapdragon 778G 4G doplní 8 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko.

Hlavný 50 Mpix fotoaparát podáva pri dostatku svetla veľmi dobré výsledky, v zhoršených svetelných podmienkach pomáha špeciálny nočný režim. Zaujímavou a zábavnou funkciou je režim Vlog, ktorým môžete nahrávať videá v piatich rôznych kombináciách, kedy sa naraz využíva predná a zadná kamera. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe

Predaj Huawei Nova 9 štartuje na Slovensku 1. novembra, odporúčaná cena je stanovená na 499 eur. Na výber sú dva farebné varianty - ligotavá farba Starry Blue a elegantná čierna. Smartfón do ponuky zaradia aj vybraní mobilní operátori.

Pri kúpe môžete navyše využiť špeciálnu akciu. K smartfónu získate ako bonus slúchadlá Huawei FreeBuds 4i (recenzia) v hodnote 79 eur, ktoré sa chvália aktívnym potlačením hluku a až 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie. Ponuka platí do konca decembra alebo do vypredania zásob. 

Zdroj: Huawei

Diskusia k článku:

Začať diskusiu