Huawei Nova 6 príde 5. decembra

Séria Nova patrí medzi vyššiu strednú triedu a pre zákazníkov je zaujímavá pomerom cena / výkon. Ďalšia generácia príde aj s podporou 5G sietí.

V oficiálnom internetovom obchode čínskeho výrobcu nájdeme zatiaľ nepredstavený model Huawei Nova 6. 

Nie sú tam uvedené kompletné špecifikácie, no zo zverejnených informácií sme sa dozvedeli, že pripravovaná novinka príde v 4G aj 5G verzii, s 8 GB operačnou pamäťou a 128 GB alebo 256 GB úložiskom. Dá sa očakávať, že bude použitý výkonný čipset Kirin 990.

Na produktových fotografiách vidno trojicu zadných fotoaparátov s laserovým zaostrovaním a pravdepodobne aj ToF kamerou. Popis pri objektívoch prezrádza prítomnosť optickej stabilizácie. V natiahnutom displeji je otvor pre duálnu kameru. 

Čítačka odtlačkov je umiestnená v pravej bočnej stene, hore nechýba 3,5 mm konektor. Na výber budú štyri farebné verzie: čierna, modrá, fialová a červená. 

Odporúčanú cenu Huawei Nova 6 zatiaľ nepoznáme, vieme iba štart predaja na domácom čínskom trhu, je naplánovaný na 5. decembra. O pár dní vám tak prinesieme základné info s podorobnými špecifikáciami.

Zdroj: vmall.com

Diskusia k článku:

frosty02.12.2019 - 01:50 Trvalý odkaz

dufam ze podobne ako v predoslom pripade pride aj lepsia pro verzia s amoled displejom a zabudovanou citackou otlackov a plus stereo repro by bol super pridavok ;-)

Celá diskusia 1 príspevok