Huawei Nova 11 prichádza na Slovensko

V slovenských obchodoch sa začal predávať dobre vybavený smartfón zameraný aj na hráčov mobilných hier, s nízkou hmotnosťou, tenkou konštrukciou a zadnou i prednou kamerou s vysokým rozlíšením.

Huawei Nova 11 (základné info) zaujme hrúbkou konštrukcie necelých sedem milimetrov a hmotnosťou, ktorá neprekračuje 170 gramov. Ponúka 6,7-palcový displej s tenkým rámom  a je prvým smartfónom Huawei s funkciou Display Turbo, ktorá využíva technológiu HDR foto s vysokým dynamickým rozsahom, 1440 Hz stmievaním pomocou PWM a zdokonalením synchronizácie dotyku pre maximalizáciu výkonu displeja. 

Výkon zabezpečí 6 nm čipset Qualcomm Snapdragon 778 s podporou 5G sietí a na svoje si prídu aj mobilní hráči. Smartfón disponuje nova Game Engine a technológiou SuperCharge Turbo, vďaka čomu je hranie ešte hladšie a rýchlejšie.

Novinka sa pýši 50 Mpix hlavným fotoaparátom s vylepšenou technológiou zobrazovania. Fanúšikov selfie poteší predná 60 Mpix kamera so 100° uhlom záberu. Vďaka technológii zlepšovania selfies pri slabom osvetlení je možné zachytiť a zobraziť bohatšie detaily a autentickejšie farby aj v zle osvetlených prostrediach. 

Huawei Nova 11 je vybavený 4500 mAh batériou s rýchlym 66 W nabíjaním SuperCharge Turbo. Aktuálne sa na Slovensku predáva u vybraných predajcov vo farebných verziách Black a Green za odporúčanú cenu 549 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu