Huawei MatePad 11 prichádza na Slovensko s atraktívnymi darčekmi za vyše 200 eur

Tenký a ľahký jedenásťpalcový tablet s operačným systémom HarmonyOS 2 ponúka 120 Hz displej, stereo reproduktory a 7250 mAh batériu. Ako darček k nemu dočasne získate smart hodinky Watch GT2 Pro a slúchadlá FreeBuds 4i.

Huawei MatePad 11 (základné info) prináša 11'' displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a podporou pre dotykové pero Huawei M-Pen druhej generácie. Nový transparentný hrot pera má matnú textúru, čím poskytuje lepšiu priľnavosť k obrazovke. Spárovanie a nabíjanie pera je jednoduché a prebieha cez magnetický konektor. 

Tablet s operačným systémom HarmonyOS 2 prináša úplne nový dizajn pracovnej plochy, ktorá obsahuje najdôležitejšie informácie v prehľadnom a organizovanom používateľskom rozhraní. Pracovná spodná lišta obsahuje najčastejšie používané aplikácie a nové servisné widgety dokážu zobrazovať informácie v reálnom čase. Umožňujú prístup k určitým funkciám aplikácie aj bez jej spustenia.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset Snapdragon 865+, 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko a 7250 mAh batéria s rýchlym 22,5 W nabíjaním. 

Huawei MatePad 11 je na Slovensku v predaji u vybraných predajcov za odporúčanú cenu 449 eur. Ak si tablet zakúpite do 19. septembra, získate k nemu smart hodinky Watch GT 2 Pro (recenzia) a bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 4i (recenzia), a to všetko navyše za zvýhodnenú cenu 429 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu