Huawei MateBook D16 kúpite na Slovensku s darčekom - 23,8'' monitorom

Šestnásťpalcový veľmi dobre vybavený notebook zaujme nízkou hmotnosťou, prémiovým dizajnom konštrukcie a FullView displejom s tenkým rámom.

Huawei uviedol na slovenský trh nový prírastok do rodinny notebookov série MateBook. Zvládne aj náročné úlohy, nechýba mu plnohodnotná numerická klávesnica a poteší hmotnosťou 1,7 kg. MateBook D16 ponúka 16'' FullView displej s rozlíšením 1920 x 1200 pixelov a pomerom strán 16:10.

Srdcom nového MateBook D16 je 12. generácia výkonného procesora Intel Core i5-12450H. Úplne nová hybridná architektúra a 14 výkonných jadier (6 výkonných a 8 efektívnych) zvládne aj náročné úlohy. Novinka sa pýši prémiovo pôsobiacou kovovou konštrukciou z hliníkovej zliatiny s hrúbkou 18,4 mm. 

Ide o prvý notebook Huawei, ktorý disponuje fyzickou numerickou klávesnicou, čo umožňuje praktické a rýchle zadávanie čísel. Okrem číselnej klávesnice má MateBook D16 ešte jednu novinku, ktorou je prvá metalická anténa Huawei. Tá zlepšuje účinnosť konverzie signálu až o 56%, vďaka čomu poskytne lepšiu stabilitu a rýchlosť siete aj za podmienok slabého signálu. 

Kvalitu videohovorov zabezpečí 1080p kamera so širokým zorným poľom a mikrofón s aktívnym potlačením okolitého šumu. 

Huawei MateBook D16 sa v slovenských obchodoch predáva za odporúčanú cenu 999 eur. V rámci aktuálnej akcie v sieti NAY získate k notebooku externý monitor Huawei AD80HW s 23,8-palcovou uhlopriečkou ako bonus. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu