Huawei Mate 30 Pro kúpite už aj na Slovensku

Aktuálna vlajková loď Huawei sa na Slovensku predáva výhradne v sieti obchodov Planeo Elektro. Na záujemcov čaká množstvo hodnotných darčekov aj 6-mesačná záruka opravu prednej alebo zadnej časti zariadenia.

Huawei Mate 30 Pro je prvým smartfónom čínskeho výrobcu predávaným u nás, ktorý nepodporuje Google služby, teda ani obchod Play.

V telefóne beží operačný systém Android 10 s nadstavbou EMUI 10 bez GMS (Google Mobile Services), ktoré výrobca nahradil vlastným riešením Huawei Mobile Services. Používatelia majú k dispozícii obchod s aplikáciami AppGallery, v ktorom nájdu potrebné alternatívy. 

Predaj prebieha formou osobného predstavenia produktu na zákazníkom vybranej pobočke Planeo Elektro. Termín si zarezervujete online na stránke predajcu. Každý dostane pri nákupe špeciálny servis od odborníka spoločnosti Huawei, ktorý bude prítomný priamo v predajni, odpovie na všetky prípadné otázky a pomôže s prvotným zapnutím smartfónu a inštaláciou aplikácií. 

K nákupu dostanete aj bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 3 (recenziu čítajte tu), bezdrôtovú nabíjačku CP60 Wireless Charger a kryt. Pokiaľ sa po 14 dňoch používania zúčastníte prieskumu a vyplníte formulár pre Huawei, ako bonus dostanete hodinky Watch GT 2 46 mm v hodnote 249 €. Táto ponuka platí od 10. februára do 31. marca alebo do vyčerpania zásob.

Naše skúsenosti z používania hodiniek sme vám priniesli v recenzii Huawei Watch GT 2 - rozumná elegancia. Všetky informácie o vlajkovej lodi Mate 30 Pro nájdete v základnom infe

Huawei Mate 30 Pro sme vám v krátkom videu predstavili na našom Facebooku už pred tromi mesiacmi. Video sa spustí po kliknutí na obrázok:

Huawei Mate 30 Pro je dostupný v striebornej verzii Space Silver v kombinácii 8 GB RAM a 256 GB úložiska za cenu 999 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu