Huawei FreeBuds Pro na Slovensku

V slovenských obchodoch sa pred pár dňami začali predávať prvé slúchadlá s inteligentným dynamickým potlačením hluku na svete, ktoré patria medzi top audio produkty značky.

Čas nákupov vianočných darčekov je tu a možno práve tieto true wireless slúchadlá niekoho potešia. Huawei FreeBuds Pro sa pýšia kvalitným spracovaním konštrukcie a výbornou kvalitou zvuku s aktívnym potlačením hluku, ktorú výrobca podľa vlastných slov posunul na novú úroveň.

Konštrukcia odolná proti vetru eliminuje otvory, ktorými by mohol zvuk preniknúť dovnútra ucha. To znamená, že odhlučnenie funguje aj v situáciách, kedy vnímame dynamický hluk - napríklad pri chôdzi, behu alebo bicyklovaní. 

Slúchadlá rozpoznajú, či sa nachádzate doma alebo na rušnej ulici a prispôsobia tomu konkrétny režim. Gestami na dotykovom ovládači aktivujete potlačenie hluku, upravíte hlasitosť, prijmete hovor a prepínate medzi skladbami. 

Výhodou je aj možnosť spárovať slúchadlá s dvomi zariadeniami naraz, pričom sa dá medzi nimi prepínať. 

Huawei FreeBuds Pro sú v ponuke v dvoch farebných prevedeniach Ceramic White a Silver Frost. Odporúčaná cena je stanovená na 189 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu