Huawei FreeBuds Pro 2: ešte lepší zvuk a inteligentné potlačenie hluku

Ďalšia generácia úplne bezdrôtových slúchadiel ponúka vylepšené potlačenie okolitých ruchov a kvalitný zvuk vďaka technológii Dual Sound System.

Huawei FreeBuds Pro 2 sú prvé Hi-Res bezdrôtové slúchadlá na svete s duálnym zvukovým systémom. Kvalitný zvuk dosahujú vďaka Dual Sound System, dvom integrovaným čipom digitálneho analógového prevodníka (DAC) a štvormagnetovému dynamickému meniču s pokročilou technológiou prechodu digitálnej frekvencie, ktorá umožňuje zariadeniu rozlišovať medzi vysokými a nízkymi frekvenciami.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 29 x 22 x 24 mm, rozmery puzdra 68 x 48 x 25 mm, hmotnosť slúchadla 5,8 g, hmotnosť puzdra 52 g, 11 mm menič, batéria 55 mAh, batéria v puzdre 580 mAh, výdrž 4 hodiny s ANC, 6,5 hodiny bez ANC, dotykové ovládanie, Buetooth 5.2, frekvenčný rozsah 14 Hz ~ 48 kHz, IP54, nabíjanie puzdra cez USB-C alebo zariadením s podporou štandardu Qi.

Sú vybavené prvým systémom Triple MIC ANC, vďaka ktorému poskytnú až o 15 % viac možností zníženia hluku v porovnaní s predchádzajúcim modelom. Navyše je v určitých prostrediach možné dosiahnuť maximálnu hĺbku redukcie hluku 47 dB.

Slúchadlá sú vybavené tromi dynamickými algoritmami na optimalizáciu počúvania zvuku, ktoré dokážu v reálnom čase zistiť zmeny hlasitosti, rozdiely v štruktúre zvukovodu a zmeny stavu nosenia. Podporujú pripojenie k dvom zariadeniam a pri dobíjaní z puzdra ponúknu až 30 hodín používania. 

Na jedno nabitie je doba prehrávania so zapnutým ANC približne štyri hodiny. Nechýba im certifikácia IP54, sú tak odolné voči potu a jemnému ošplechnutiu vodou. 

Slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 budú na Slovensku dostupné od 11. júla 2022 za odporúčanú cenu 199 eur. Predobjednávky prebiehajú od 24. 6. do 10. júla 2022 a získate pri nich darček: športový náramok Huawei Band 7

Zdroj: consumer.huawei.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu