Huawei FreeBuds 5 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začali predávať najnovšie bezdrôtové slúchadlá s nezvyčajným dizajnom, kvalitným zvukom a rýchlym nabíjaním.

Najnovší prírastok do radu úplne bezdrôtových slúchadiel sa podľa výrobcu pýši vysokou kvalitou zvuku, mimoriadnou výdržou batérie a zaoblenými krivkami pre pohodlné nosenie. Dizajnom upútajú už na prvý pohľad. 

Huawei FreeBuds 5 (základné info) ponúkajú úplne nový aerodynamický tvar s futuristickým vzhľadom v tvare kvapky. Slúchadlá prinášajú silný akustický výkon vďaka inovatívnemu samostatnému reproduktoru, batériovému modulu a rozloženiu riadiacej dosky. 

FreeBuds 5 disponujú ultramagnetickým dynamickým meničom, ktorý je vybavený technológiou bass turbo, čo zaisťuje reprodukciu basových tónov, ktoré klesajú až na 16 Hz. Frekvenčná odozva je až o 50 % vyššia než u predchádzajúceho produktového radu, a to vďaka duálnym kruhovým magnetom. Trojitý adaptívny ekvalizér optimalizuje zvukovú kvalitu v reálnom čase od 100 Hz po 2000 Hz. 

Slúchadlá podporujú kodeky L2HC a LDAC a boli certifikované od HWA a Hi-Res Audio Wireless. Od plného nabitia vydržia až 30 hodín a po rýchlom päťminútovom dobití vydržia hrať takmer ďalšie dve hodiny. Oproti svojmu predchodcovi ponúka Huawei FreeBuds 5 ešte o 200 % rýchlejšie nabíjanie.

Huawei FreeBuds 5 majú na slovenskom trhu cenovku 159 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu