Huawei FreeBuds 4i: TWS slúchadlá s ANC a výdržou až desať hodín

Huawei uviedol na slovenský trh ďalšie úplne bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením okolitých ruchov (ANC) a za dostupnú cenu. Na výber máte z troch farieb.

Huawei FreeBuds 4i prinášajú dlhú výdrž batérie, elegantný dizajn, kvalitný zvuk a funkciu, ktorá v tejto cenovej kategórii stále nie je štandardom - aktívne potlačenie okolitého hluku (ANC). Algoritmus na potlačenie hluku je zameraný na typické druhy hlučného prostredia, ako je rušné obchodné centrum, verejná doprava, železničná stanica, kancelária alebo častý zdroj hluku - ľudský hlas.

Štupľová konštrukcia by mala zaručiť dobré držanie v ušiach pri každodenných aktivitách aj športovaní. Nábaíjacie puzdro oblých tvarov vám vo vrecku či taške nezaberie veľa miesta. Výrobca sa pri novinke zameral na výdrž batérie, ktorá využíva energiu efektívne, takže by mala dosiahnuť dlhšiu výdrž na jedno nabitie.

Keď je funkcia ANC vypnutá, slúchadlá ponúkajú až 10 hodín nepretržitého prehrávania hudby alebo 6,5 hodiny telefonovania. Spolu s dobíjaním z puzdra poskytnú 22 hodín prehrávania. Keď je funkcia potlačenia okolitých ruchov zapnutá, výdrž klesne na 7,5 hodiny na jedno nabitie. Stačí len desať minút a slúchadlá sa nabijú natoľko, že dokážu nepretržite prehrávať hudbu štyri hodiny.  

Veľké, 10 mm meniče s amplitúdou dodávajú slúchadlám napriek malej veľkosti silný basový výkon. Slúchadlá tiež využívajú polymérnu kompozitnú membránu "PEEK + PU" s vysokou citlivosťou a bohatou dynamickou odozvou.

Huawei FreeBuds 4i sú vybavené režimom Awareness, ktorý umožňuje počuť okolie bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá. Jednoduchým stlačením a podržaním hornej časti stonky slúchadla môžete prepínať medzi Awareness režimom a aktívnym potlačením hluku (ANC).

Prehrávanie hudby, prijímanie hovorov aj aktiváciu ANC ovládate dotykom. Všetky slúchadlá radu Huawei FreeBuds, vrátane novinky FreeBuds 4i, sú kompatibilné so akýmikoľvek zariadeniami bez ohľadu na značku alebo operačný systém. Pokročilejšie nastavenia a personalizáciu ovládania umožňuje aplikácia AI Life od Huawei, ktorú si stiahnete zo všetkých troch najväčších obchodov s aplikáciami.

Huawei FreeBuds 4i sú v slovenských obchodoch k dispozícii v bielej, čiernej a červenej farbe, postupne ich do ponuky zaradia aj operátori Telekom, Orange a O2. Odporúčaná cena je 79 eur, pri kúpe u vybraných predajcov do 11. apríla získate zľavu 10 eur.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu